Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Aktuálně

05.12.19 22:49
V pondělí se do tréninkového procesu zapojil třiadvacetiletý Jack Glover - rodák z Minnesoty mající zkušenosti z mládežnických zámořských soutěží - ECHL a zahrál si také AHL. zdroj: HC Kometa
17.11.19 18:20
Dnešní porážka 2:7 na domácí půdě s hokejisty Karlových varů byla pro trenéra Petra Fialu poslední jako trenér A-týmu. zdroj: HC-Kometa.
10.10.19 15:59
slovila nás paní ze Zetoru, že by rádi připravili výstavu s artefakty z dob, kdy naše modrobílá šlechta byla Zetorem. Pokud někdo může zapůjčit například odznaky, dresy, hokejky, fotky, novinové články, ozvěte se prosím Nervovi na mail: nervosaur@kometafans.cz Předem všem děkujeme
31.07.19 17:57
Od 30.7.2019 se můžete znovu přihlásit do nového ročníku TIPLIGY a to na nadcházející extraligovou sezonu 2019/20. Celkově prvních 5 lidi získá věcné ceny jako památku na proběhlý ročník tipligy.
26.07.19 23:05
Modrobílí pořádají letní výjezdy na přátelská utkání s Třincem, Zlínem a Olomoucí. První zmíněný výjezd se koná 13.8.2019. Více informací se dozvíte na modrobili.cz

Minulé utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Oceláři Třinec -:-
0
HC Kometa Brno
16.12.2019 17:00 28. kolo

Nadcházející utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Verva Litvínov -:-
0
HC Kometa Brno
18.12.2019 17:30 27. kolo

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
1. HC Sparta Praha 26 53
2. HC Oceláři Třinec 28 50
3. Bílí Tygři Liberec 24 49
4. BK Mladá Boleslav 27 47
5. HC Škoda Plzeň 24 46
6. HC Energie Karlovy Vary 26 42
7. HC Kometa Brno 26 41
8. Mountfield HK 27 38
9. HC Olomouc 26 34
10. PSG Berani Zlín 26 31
11. Rytíři Kladno 26 31
12. HC Verva Litvínov 27 30
13. HC Vítkovice Ridera 27 30
14. HC Dynamo Pardubice 26 27

Statistické okénko

Komentářů celkem: 50755x
Registrovaných uživatelů celkem: 809x

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující

Plkám , plkáš , plkáme a zrovna na to nemáme , dejte někdo trochu , nějakýho šprochu.*73*

Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. arnasea 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace