Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Aktuálně

10.10.19 14:59
slovila nás paní ze Zetoru, že by rádi připravili výstavu s artefakty z dob, kdy naše modrobílá šlechta byla Zetorem. Pokud někdo může zapůjčit například odznaky, dresy, hokejky, fotky, novinové články, ozvěte se prosím Nervovi na mail: nervosaur@kometafans.cz Předem všem děkujeme
31.07.19 16:57
Od 30.7.2019 se můžete znovu přihlásit do nového ročníku TIPLIGY a to na nadcházející extraligovou sezonu 2019/20. Celkově prvních 5 lidi získá věcné ceny jako památku na proběhlý ročník tipligy.
26.07.19 22:05
Modrobílí pořádají letní výjezdy na přátelská utkání s Třincem, Zlínem a Olomoucí. První zmíněný výjezd se koná 13.8.2019. Více informací se dozvíte na modrobili.cz
02.07.19 13:29
Dlouholetý kapitán Leoš Čermák dnes ukončil svojí bohatou kariéru, v klubu bude působit na jiné pozici. Celkem v brněnském klubu odehrál 471 zápasů, s Kometou získal 2x zláto, 2x stříbro a 1x skončil na bronzové pozici.
18.06.19 10:00
Brněnský brankář a odchovanec Lukáš Klimeš, který působil necelé 4 sezóny v HC Zubr Přerov a v ročníku 2018/2019 se stal nejlepším brankářem Chance ligy s průměrem 92,63% podepsal v Kometě smlouvu.  

Minulé utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
Rytíři Kladno 2:3
0
HC Kometa Brno
22.10.2019 17:30 11. kolo

Nadcházející utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Dynamo Pardubice -:-
0
HC Kometa Brno
25.10.2019 18:00 13. kolo

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
1. HC Kometa Brno 12 27
2. HC Oceláři Třinec 13 24
3. BK Mladá Boleslav 12 23
4. HC Sparta Praha 11 21
5. HC Energie Karlovy Vary 12 21
6. HC Škoda Plzeň 11 19
7. Bílí Tygři Liberec 11 19
8. Mountfield HK 12 18
9. HC Olomouc 12 16
10. HC Vítkovice Ridera 13 16
11. HC Dynamo Pardubice 12 13
12. Rytíři Kladno 11 12
13. HC Verva Litvínov 12 11
14. PSG Berani Zlín 12 9

Statistické okénko

Komentářů celkem: 37980x
Registrovaných uživatelů celkem: 697x

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující

@free platí to i pro čističe septiků???*44**44*

+1
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace