Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Výjezdy

04.01.20 14:39
V Pátek 17.1.2020 se můžete zůčastnit výjezdu do Kladna a podpořit tak naše hráče do 250 km vzdáleného ČEZ zimního stadionu v Kladně, odjezd se koná ve 13:30 z Malé Ameriky, více informací se dozvíte na officiálních stránkách modrobílých.
04.01.20 14:33
Hned o dva dny později po Olomouci se můžete zůčastnit dalšího výjezdu a to konkrétně do skoro 300km vzdálené Home credit Areny v Liberci, výjezd se koná 12.1.2020, odjezd v 10:30 hodin od Malé Ameriky. Více informací klasicky na officiálních stránkách Modrobílých.
04.01.20 14:28
Modrobílí pořádají sérii výjezdů, jako první do blízkého Olmíku a to v pátek 10.1. 2020; od 18:00. Pokud se chcete zůčastnit, měli byste si pospíšit, momentálně je 53/61, tedy 8 volných míst! Více se dozvíte na officiálních stránkách modrobílých.

Aktuálně

24.12.19 03:59
Bývalý komeťák Martin Nečas si v minulém utkání v dresu Caroliny v zápase proti Torontu připsal 4 kanadské body, za dva góly a dvě asistence. Toronto vedlo 3:0, Carolína však dokázala zápas do konce druhé třetiny otočit na 3:5, Toronto však díky pěti gólům ve třetí třetině vyhrálo 8:6! Martinovi se v NHL daří, na svém kontě má za 33 zápasů 8 golů a 13 asistencí.
   
24.12.19 03:59
Z Hradce Králové přichází Daniel Rákos, opačným směrem Jakub Lev - jedná se o TRVALÉ přestupy.  Jack Glover má vyřízené střídavé starty do Třebíče. Zdroj: HC Kometa
18.12.19 21:51
Modrobílí pořádají výjezd do Mladé Boleslavi dne 22.12.2019. Více informací se dozvíte na jejich officiálních stránkách
12.12.19 13:21
Tomáš Vincour se vrací zpátky do Komety. V Hradci bylo ukončeno jeho hostování. Zdroj: HC Kometa
11.12.19 11:50
Trenérksý tým obohatí trenér Radek Bělohlav, který přichází z týmu Pardubic. zdroj: HC Kometa

Minulé utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Kometa Brno 5:2
0
HC Škoda Plzeň
19.1.2020 15:00 38. kolo

Nadcházející utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Dynamo Pardubice -:-
0
HC Kometa Brno
24.1.2020 18:00 39. kolo

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
1. Bílí Tygři Liberec 37 78
2. HC Sparta Praha 39 74
3. HC Škoda Plzeň 37 70
4. HC Oceláři Třinec 37 67
5. BK Mladá Boleslav 38 66
6. HC Kometa Brno 38 62
7. HC Energie Karlovy Vary 38 57
8. PSG Berani Zlín 38 54
9. Mountfield HK 37 54
10. HC Olomouc 39 51
11. Rytíři Kladno 38 50
12. HC Vítkovice Ridera 38 40
13. HC Verva Litvínov 37 36
14. HC Dynamo Pardubice 39 36

Statistické okénko

Komentářů celkem: 61560x
Registrovaných uživatelů celkem: 869x

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace