Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Extraliga začíná za

Přestupy

Hráč Typ přestupu Odkud / Kam
Ondřej Kacetl Příchod HC Dynamo Pardubice
Tomáš Šoustal Příchod Lakehead Univ.(CAN)
Ivan Baranka Odchod Neznámo?
Rudolf Červený Odchod Pelicans(FIN)
Lukáš Kucsera Odchod HC Olomouc
Pavol Rybár (trenér brank.) Příchod HC Dynamo Pardubice
Libor Zábranský ml. Příchod Kamloops Blazers(CAN)
Ralfs Freibergs Příchod PSG Berani Zlín
Peter Schneider Příchod EHC Biel-Bienne (SUI)

Výjezdy

04.01.20 13:39
V Pátek 17.1.2020 se můžete zůčastnit výjezdu do Kladna a podpořit tak naše hráče do 250 km vzdáleného ČEZ zimního stadionu v Kladně, odjezd se koná ve 13:30 z Malé Ameriky, více informací se dozvíte na officiálních stránkách modrobílých.
04.01.20 13:33
Hned o dva dny později po Olomouci se můžete zůčastnit dalšího výjezdu a to konkrétně do skoro 300km vzdálené Home credit Areny v Liberci, výjezd se koná 12.1.2020, odjezd v 10:30 hodin od Malé Ameriky. Více informací klasicky na officiálních stránkách Modrobílých.
04.01.20 13:28
Modrobílí pořádají sérii výjezdů, jako první do blízkého Olmíku a to v pátek 10.1. 2020; od 18:00. Pokud se chcete zůčastnit, měli byste si pospíšit, momentálně je 53/61, tedy 8 volných míst! Více se dozvíte na officiálních stránkách modrobílých.

Aktuálně

02.05.20 13:21
Elitní útočník Peter Schneider podepsal smlouvu na 2 roky s Kometou Brno. Minulou sezonu hrál Ve Švýcarsku za tým EHC Biel-Bienn, kde ve 38 zápasech nasbíral 23 bodů.
02.04.20 19:06
Díky momentální světové pandemii COVID-19 byla ukončena extraliga českého hokeje. Dotknutý nebyl jen lední hokej, ale naprostá většina ostatních sportů a jejich profesionálních soutěží.
15.02.20 10:43
Martin Nečas se v NHL pořádně rozjel, za 53 odehraných zápasů již nasbíral 31 kanadských bodů za  15 golů a 16 asistencí.
24.12.19 02:59
Bývalý komeťák Martin Nečas si v minulém utkání v dresu Caroliny v zápase proti Torontu připsal 4 kanadské body, za dva góly a dvě asistence. Toronto vedlo 3:0, Carolína však dokázala zápas do konce druhé třetiny otočit na 3:5, Toronto však díky pěti gólům ve třetí třetině vyhrálo 8:6! Martinovi se v NHL daří, na svém kontě má za 33 zápasů 8 golů a 13 asistencí.
   
24.12.19 02:59
Z Hradce Králové přichází Daniel Rákos, opačným směrem Jakub Lev - jedná se o TRVALÉ přestupy.  Jack Glover má vyřízené střídavé starty do Třebíče. Zdroj: HC Kometa

Minulé utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Kometa Brno 0:2
0
HC Dynamo Pardubice
6.3.2020 18:00 52. kolo

Nadcházející utkání

Nedostatečná data

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
1. Bílí Tygři Liberec 52 102
2. HC Oceláři Třinec 52 93
3. HC Sparta Praha 52 92
4. BK Mladá Boleslav 52 92
5. HC Škoda Plzeň 52 92
6. HC Kometa Brno 52 79
7. HC Olomouc 52 77
8. Mountfield HK 52 74
9. HC Energie Karlovy Vary 52 71
10. PSG Berani Zlín 52 70
11. HC Dynamo Pardubice 52 64
12. HC Verva Litvínov 52 63
13. HC Vítkovice Ridera 52 63
14. Rytíři Kladno 52 60

Statistické okénko

Komentářů celkem: 88523x
Registrovaných uživatelů celkem: 980x

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující

Zdravím, 😊 Chtěla bych se zeptat, kde koupím lístky, pokud nemám pernamentku? Potřebovala bych 6 lístků. Na zápas s Hradcem. Díky moc.

Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace