Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Aktuálně

31.07.19 16:57
Od 30.7.2019 se můžete znovu přihlásit do nového ročníku TIPLIGY a to na nadcházející extraligovou sezonu 2019/20. Celkově prvních 5 lidi získá věcné ceny jako památku na proběhlý ročník tipligy.
26.07.19 22:05
Modrobílí pořádají letní výjezdy na přátelská utkání s Třincem, Zlínem a Olomoucí. První zmíněný výjezd se koná 13.8.2019. Více informací se dozvíte na modrobili.cz
02.07.19 13:29
Dlouholetý kapitán Leoš Čermák dnes ukončil svojí bohatou kariéru, v klubu bude působit na jiné pozici. Celkem v brněnském klubu odehrál 471 zápasů, s Kometou získal 2x zláto, 2x stříbro a 1x skončil na bronzové pozici.
18.06.19 10:00
Brněnský brankář a odchovanec Lukáš Klimeš, který působil necelé 4 sezóny v HC Zubr Přerov a v ročníku 2018/2019 se stal nejlepším brankářem Chance ligy s průměrem 92,63% podepsal v Kometě smlouvu.  
09.06.19 12:34
Exkomeťák Martin Nečas vyhrál farmářskou AHL za Charlotte Checkers, po dvou titulech za Kometu Brno přidává tedy i zisk Calder Cupu. Gratulujeme.

Minulé utkání

Generali play-off - 2018/2019
HC Kometa Brno 1:3
1
Bílí Tygři Liberec
13.4.2019 15:30 Semifinále 6. kolo

Nadcházející utkání

Tipsport Extraliga - zákl. část - 2019/2020
HC Verva Litvínov -:-
0
HC Kometa Brno
13.9.2019 00:00 1. kolo

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
0. HC Dynamo Pardubice 0 0
0. HC Olomouc 0 0
0. Bílí Tygři Liberec 0 0
0. HC Sparta Praha 0 0
0. HC Verva Litvínov 0 0
0. HC Vítkovice Ridera 0 0
0. HC Kometa Brno 0 0
0. PSG Berani Zlín 0 0
0. HC Oceláři Třinec 0 0
0. BK Mladá Boleslav 0 0
0. HC Energie Karlovy Vary 0 0
0. HC Škoda Plzeň 0 0
0. Mountfield HK 0 0
0. Rytíři Kladno 0 0

Jak jste po delší době spokojení s novým vzhledem fora?

Líbí se mi, lepší než staré.
51 / 96.23%
Ještě by to chtělo vylepšit.
0 / 0.00%
Staré bylo lepší.
0 / 0.00%
Nelíbí se mi.
2 / 3.77%

Hlasováno: 53x

Anketa bude ukončena: 04.09.19

Archiv

Statistické okénko

Komentářů celkem: 27200x
Registrovaných uživatelů celkem: 630x

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 Následující

Tak už se nedři , my ti ho udělíme , stačí říct.))))

   avatar uživatele Jido 2 dnes 16:09

@arnasea Já bych rád získal titul Jido von Arbeit*179*

Jido ,práce sice šlechtí , ale nic se nemá přehánět.

   avatar uživatele Jido 2 dnes 09:48

@bimbozaba Žabičko naše milá, ten dacan Jidáš dohání pracovně co za osm měsíců zanedbával*118*

a kdepak máme pana jida? Jidoušku, zase počítáš vejce?*181*

Všichni jsou asi venku a u bazénků , ale přejme jim to moc pěkných dnů už nebude.

Bimbozaba to máš pravdu , taky mě to napadlo.))

@arnasea až tak velká, že by byl výborný okurkový salát pro hooooodně KF*60*

@nervosaur potuloval se mimo dosah internetu (roaming neumím), věnoval se hudbě (koncert metallicy ve wien) a navíc, obsluha mobilu mu nedělá dobře*54*

+1

Teda dneska je zatím hodně velká okurka . ))))

Předchozí 1 2 Následující

Top plkálisti dnes

1. arnasea 2
2. Jido 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace