Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Aktuálně

18.06.19 10:00
Brněnský brankář a odchovanec Lukáš Klimeš, který působil necelé 4 sezóny v HC Zubr Přerov a v ročníku 2018/2019 se stal nejlepším brankářem Chance ligy s průměrem 92,63% podepsal v Kometě smlouvu.  
09.06.19 12:34
Exkomeťák Martin Nečas vyhrál farmářskou AHL za Charlotte Checkers, po dvou titulech za Kometu Brno přidává tedy i zisk Calder Cupu. Gratulujeme.
30.05.19 11:02
Na officiálním webu HC Komety BRNO přibyl odkaz na fórum KometaFans. Dále na našem webu Kometafans v sekci fanzóna je odkaz na HlasTribuny, internetové sportovní rádio.
26.05.19 18:36
První ročník IIHF 2019 TipLigy byl ukončen. Soutěže, které se účastnilo 120 lidí má své celkové vítěze. Celkovým vítězem se stal Jaz99, na druhém místě skončil Krovib, bronzovou medaili bere Secundus4884
06.05.19 09:44
Zítra ve 22h se uzavře možnost se přihlásit do Tipligy, pokud se nikdo nepřihlasí, bude poslední volné místo nahrazeno počítačem.   Kdo má tedy ještě zájem přihlašte se.

Minulé utkání

IIHF – play-off - 2018/2019
Rusko 3:2 (SN)
1
Česko
26.5.2019 15:45 O 3. místo

Nadcházející utkání

Nedostatečná data

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2019/2020
# Tým Záp. Body
0. HC Dynamo Pardubice 0 0
0. HC Olomouc 0 0
0. Bílí Tygři Liberec 0 0
0. HC Sparta Praha 0 0
0. HC Verva Litvínov 0 0
0. HC Vítkovice Ridera 0 0
0. HC Kometa Brno 0 0
0. PSG Berani Zlín 0 0
0. HC Oceláři Třinec 0 0
0. BK Mladá Boleslav 0 0
0. HC Energie Karlovy Vary 0 0
0. HC Škoda Plzeň 0 0
0. Mountfield HK 0 0
0. Rytíři Kladno 0 0

Statistické okénko

Komentářů celkem: 20570x
Registrovaných uživatelů celkem: 594x

Nejvíce diskutují

# Uživatel Komentáře
1. ZEROR ZEROR 1398
2. steve_hawkins steve_hawkins 918
3. samubo samubo 915
4. alda alda 841
5. Dusek Dusek 818

Nejbohatší uživatelé

# Uživatel Body
1. ZEROR ZEROR 1203
2. samubo samubo 925
3. steve_hawkins steve_hawkins 914
4. alda alda 845
5. Dusek Dusek 833
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace