Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů členů Kometafans vydaná
podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR:


▪ Server kometafans.cz zpracovává Vaše osobní údaje pro následující účely
▪ Pro zpracování osobních údajů není třeba Váš souhlas.
▪ Správcem a zpracovatelem osobních údajů je kometafans.cz.
▪ Rozsah osobních údajů: jméno a příjmení, kontaktní osobní údaje (tel. č., email) a další
dobrovolně sdělené kontaktní a identifikační údaje.
▪ Doba, po kterou jsou Vaše osobní údaje uchovávány je doba platnosti registrace na serveru
kometafans.cz. Svou registraci můžete kdykoliv zrušit.
▪ Vaše osobní údaje jsou předávány a zpřístupňovány orgánům veřejné moci podle platných
zákonů.
▪ Vaše osobní údaje jsou bezpečně uchovávány.
▪ Vaše osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí (mimo EU).
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz bude uplatňovat některé ze svých práv podle GDPR,
musí tak učinit písemně a řádně se identifikovat.
▪ Pokud registrovaný člen kometafans.cz zjistí, že je porušeno GDPR, má právo podat stížnost
u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Pro zajištení bezpečnosti uživatele i poskytovatele jsou uchovány informace o IP adresách
zařízení. Tyto údaje jsou uchovávány po celou dobu platnosti registrace a k jejich zneplatnění
dojde až 6 (šest) měsíců od doby, kdy dojde ke zrušení služby (zrušení registrace).

Aktuálně

18.04.19 09:51
Ondra Němec slaví krásných 35 let a tímto mu za celý web a fanoušky přejeme všechno nejlepší! 
17.04.19 16:22
V příštích několika dnech bude probíhat testovaní TIPLIGY s několika oslovenými uživateli. Již nyní je však možné se do Tipligy přihlásit.
Ostrý start nás čeká několik dní před vypuknutím IIHF 2019.
14.04.19 08:13
Peter Randy Mueller slaví krásných 31 let, tímto mu za celý web a fanoušky přejeme všechno nejlepší! 
10.04.19 17:12
Přibyla nová sekce fanzóna, kde najdete obrázky ke stáhnutí a jiné věci co se týče Komety.
05.04.19 11:46
Ahoj Komeťáci, tvoříme chorea od dob první ligy. Bohužel poslední 2 roky bojujeme s prostory pro malování. Pokud byste měli možnost zajistit prostor o velikosti cca 20x12 m a více, tak jej uvítáme a odměníme se. Jakákoliv uzaviratelná hala či krytý prostor. +420 778 001 953

Minulé utkání

Generali play-off - 2018/2019
HC Kometa Brno 1:3
1
Bílí Tygři Liberec
13.4.2019 15:30 Semifinále 6. kolo

Nadcházející utkání

Nedostatečná data

Tabulky

Tipsport Extraliga - zákl. část 2018/2019 Liga mistrů – skupina D 2018/2019
# Tým Záp. Body
1. Bílí Tygři Liberec 52 101
2. HC Oceláři Třinec 52 99
3. HC Škoda Plzeň 52 98
4. Mountfield HK 52 93
5. HC Kometa Brno 52 88
6. HC Olomouc 52 85
7. HC Vítkovice Ridera 52 83
8. BK Mladá Boleslav 52 82
9. PSG Berani Zlín 52 77
10. HC Sparta Praha 52 76
11. HC Verva Litvínov 52 71
12. HC Energie Karlovy Vary 52 53
13. Piráti Chomutov 52 50
14. HC Dynamo Pardubice 52 36
# Tým Záp. Body
1. EV Zug 6 16
2. HC Kometa Brno 6 9
3. Eisbären Berlín 6 6
4. Něman Grodno 6 5

Podpoříte akci "komeťáci pro flintu" návštěvou zápasu Zbrojovky s Hradcem Králové dne 8.5?

Ano, mám zájem o tuto akci a podpořím ji svoji přítomností a určitě někoho vezmu sebou.
14 / 34.15%
Účast na akci ještě zvážím, ale nejspíš se jí zúčastním.
16 / 39.02%
O tuto akci nemám zájem.
11 / 26.83%

Hlasováno: 41x

Anketa bude ukončena: 30.04.19

Archiv

Statistické okénko

Komentářů celkem: 6901x
Registrovaných uživatelů celkem: 533x

Nejvíce diskutují

# Uživatel Komentáře
1. samubo samubo 409
2. steve_hawkins steve_hawkins 248
3. ZEROR ZEROR 239
4. Dusek Dusek 236
5. Lukas007 Lukas007 198

Nejbohatší uživatelé

# Uživatel Body
1. samubo samubo 430
2. steve_hawkins steve_hawkins 260
3. Dusek Dusek 252
4. ZEROR ZEROR 240
5. Lukas007 Lukas007 201
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace